Loading Healthiness

LH

Uniunea Europeană începe să se confrunte cu probleme serioase în ceea ce privește obezitatea și alte afecțiuni medicale legate de obiceiurile alimentare nesănătoase și lipsa activităților sportive în rândul tinerilor. Acest proiect își dorește să aducă la un loc tineri din diferite țări europene pentru a lua inițiativă și a învăța despre un stil de viață sănătos, despre exerciții de mentenanță și ce face o dietă să fie una sănătoasă. Împreună vor schimba idei și vor găsi metode de promovare a activităților sportive și alimentației sănătoase în comunitățile locale.

Obiectiv:
Obiectivul proiectului este să stimuleze participarea activă a tânărului european, cu scopul de a începe inițiative locale și/sau naționale pentru a promova practicarea sportului și adoptarea unei diete sănătoase și echilibrate.

Perioada: 01.09.2015 – 01.09.2016

Locul desfășurării: Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania

Beneficiari direcți: 40 de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, și 8 lideri de grup, cetățeni sau rezidenți din Spania, Germania, Turcia, Slovacia, Estonia, Romania, Italia și Grecia

Schimb de tineri, 06.05.2016 – 17.05.2016, în care participanții vor face schimb de idei și experiențe pe tema stilului de viață sănătos. Într-un cadru intercultural și al educației non-formale participanții vor lucra în timpul activității pentru a înțelege importanța unui stil de viață sănătos și echilibrat, rolul educației peer-to-peer, dar și planificarea și implementarea inițiativelor educaționale.

Saku Valla Noortekeskus    Saku Valla Noortekeskus

MainheimTransparent1      MainHeim e.V.

Votsis Youth in Action Club     Votsis Youth in Action Club

asociatia-moldavia Asociația Culturală Moldavia